Obzor 2020. hrvatski portal okvirnog programa EU za istraživanja i inovacije (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta: Agencija za mobilnost i programe EU, 2013)
Portal s informacijama o okvirnom programu EU za istraživanja i inovacije.