Hrvatski proljetni salon : Izložba mladih umjetnika : u korist društva sv. Vida i Doma hrvatskih invalida u Osijeku (Salon Ulrich, 1916)
U gornjoj polovici plakata unutar obrubljena polja prikazan je lik nagog mladog muškarca u raskoraku koji iz ruke prosipa cvjetove. U lijevom donjem uglu prikazana su dva sićušna lika kako bježe pred velikim valom.