Journal of economic and social development (Varaždin : Varazdin Development and Entrepreneurship Agency, 2014)
Časopis objavljuje znanstvene radove iz područja ekonomije i socijalnog razvoja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.esd-conference.com/Jesd.html.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.6,no.2(2019) ; zadnji opis prema vol.9,no.1(2022) dana: 2.6.2022.
Keywords: Ekonomija -- Serijske publikacije; Ekonomska sociologija -- Serijske publikacije