Analitički bilten (Hrvatski zavod za zapošljavanje, 2014)
Bilten donosi analize podataka o pojavama, stanju i kretanjima u hrvatskom gospodarstvu i na tržištu rada. Posebno se bavi utjecajem gospodarskih kretanja na kretanje zapošljavanja, zaposlenosti i nezaposlenosti.