[Kazalište u Zagrebu] : [Kazališni programi na njemačkom 1800. - 1839.] (K. ilir. N. Buchdruckerei von Dr. Ljudevit Gaj, 1839)
Plakati na signaturama R (VIIIa) K3-5, R (VIIIa) K3-7 i R (VIIIa) K3-8 otisnuti dvojezično: uz njemačke su najavljene i hrvatske kajkavske predstave