Jugoslavenski kongres za fizičku kulturu : Beograd 6,7,8 novembar 1958 (1958)
Kompozicija ploha jugoslavenske zastave okomitih usmjerenja i stiliziranog prikaza sportaša kombinacijom obrisne linije i ploha crvene bijele i plave boje