[Kazalište u Zagrebu] : [Kazališne predstave 1885. - 1888.] (Tiskara "Narodnih novinah", 1885)
Kazališne objave i oglasi i plakati za kazališne predstave koje su se u "Narodnom zemaljskom kazalištu" održavale 1885. - 1886.