Paris (1991)
U prvom planu prikaza ulična svjetiljka. Iza, prikaz dijela uske ulice koja se smjestila između niza kuća prikazanih s lijeve strane i kuće s mansardom prikazane s desne strane prikaza. Uz lijevi i desni rub prikaza drvo visine kuće.