Centar za građansku hrabrost : Center for Civil Courage
Web stranice udruge čiji se cilj osvjestiti, promicati i poticati građanske hrabrosti, feministički aktivizam i solidarnost, ljudska, ženska prava, rodne ravnopravnosti, svjetonazor ateista, agnostika, humanista i ostalih ireligioznih osoba, prava manjina i LGBTIQ osoba.