Kruh u Bizovcu - Bourek, Zlatko (1981)
U gornjem dijelu prikaza na nalijepljenom papiru crtež kreveta sa prekrivačem ukrašenim zvjezdastim oblicima iznad kojeg lebdi velika štruca kruha. Uz krevet sjedi gola ženska figura. Kraj nje puževa kućica i maketa kuće. Iza lik na kolima i figura na kolicima. U donjoj polovici prikaza na papiru podloge četiri "slijepe" muške figure drže se jedna za drugu rukama oslonjenim na ramena onog ispred.