Poboljšajte pamćenje : komplet : savjeti i tehnike koji će vam pomoći da poboljšate pamćenje u svakodnevnom životu (Mozaik knjiga, 2014)
Sadrži priručnik, kartice sa zadacima, vremenski brojač, igra za vježbu pamćenja, bilježnica