Općina Legrad (Legrad : Općina Legrad, 2014)
Službene web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.4.2014.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Legrad; Legrad -- Vodiči