Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, 2013)
Web stranice centra čiji je cilj omogućiti transparentno upravljanje, praćenje i provođenje energetske strategije Republike Hrvatske.