[Salutiranje ženi] - Bourek, Zlatko (1956)
Unutar pravokutnog kadra u središtu prikaza gola žena sjedi leđima okrenuta promatraču, u rukama drži zastavice. Uz lijevi i uz desni rub prikaza vojnik koji salutira