[Glave na polici] - Bourek, Zlatko (1956)
Unutar pravokutnog kadra, prikaz predmeta oblika glave, s kapom s petokrakom, poredane na policama. U prvom planu tri glave. Lijeva, među zubima drži cigaru, srednja ima dvije trake u obliku slova X pričvršćene preko lica, glava desno prikazana je s otvorenim ustima i rukom u pokretu salutiranja uz čelo