[JNA] - Bourek, Zlatko (1956)
Uz lijevi ugao kadra goli ženski lik s kapom "partizankom" na glavi, ispisanim JNA na prsima, ključanicom među nogama. Sjedi s uzdignutim rukama iza glave. Kraj nje u čučnju goli partizan s naočalama i puškom u desnoj ruci