[Gradski muzej Vinkovci] : [katalozi izložbi] (Gradski muzej Vinkovci, 1994)
Sadrži pozivnice, plakate, brošure i kataloge izložbi, programe: 1. Glavonje / Igor Brkić 2. Ptice u letu / Dina Merhav, Ivana Ožetski 3. Formatirani / Ria Trdin 4. 17. dani Matice hrvatske u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Ogranak Matice hrvatske u Vinkovcima : multimedijalna izložba Mirjane Pjevac : rujan/listopad 2021.