Sveučilište Sjever (Sveučilište Sjever, 2014)
Web stranice Sveučilišta čiji je cilj izobrazba kompetentnog stručnog kadra za potrebe realnog gospodarstva i zdravstvenog sustava u regiji sjeverozapadne Hrvatske.