Bravo Maestro : Rade Šerbedžija dans un film de Rajko Grlić Cannes'78 - Martinis, Dalibor ([S. n.], 1978)
Sadržaj: plakat se sastoji od dva spojena c/b kadra. Gornji kadar prikazuje razdvojene dlanove, u trenutku koji prethodi pljesku, glumca s crvenom leptir mašnom u središtu kao i kazališne lože u zadnjem planu. U kadru smještenom ispod, prikazani su spojeni dlanovi, crvena leptir mašna i kazališne lože u zadnjem planu.