Rade Šerbedžija u filmu Rajka Grlića Bravo Maestro : Cannes'78 (Jadran-film, Croatia film, 1978)
Tipografski plakat bijelim slovima na crnoj podlozi s crvenim akcentom u obliku leptir mašne. Plakat je podijeljen na dva zrcalno simetrična dijela