22. prvenstvo Evrope u streljaštvu : Zagreb'89 - Stranić, Bojan (1989)
Crno bijela meta unutar bijelog kvadrata na crvenim, bijelim i plavim kružnicama čine likovni dio plakata. Na manjoj meti unutar segmenta kruga istaknuto bijelim slovima na ljubičastoj podlozi mjesto i godina održavanja prvenstva. Uz donji rub okomito poredane zastavice zemalja učesnica.