Istrien : Stadt Ossero auf der Insel Cherso - Wolf, Franz, grafičar (1833)
Prikazom dominiraju gradske zidine smještene uz obalu mora. Na obali se nalaze ljudi koji su prikazani u obavljanju svakodnevnih poslova.