Logopedija (Hrvatsko logopedsko društvo = Croatian Logopedics Association ; Odsjek za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu = Department of Speech and Language Pathology, Faculty of Education and Rehabilitation Sciences, University of Zagreb, 2014)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene, stručne i pregledne radove iz područja logopedije i srodnih znanosti i struka.