Anketa poslodavaca : rezultati provedbe (Hrvatski zavod za zapošljavanje, 2014)
Časopis Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji objavljuje rezultate godišnjih istraživanja kojim se prikupljaju informacije od poslodavaca o prethodnom i očekivanom kretanju zaposlenosti i zapošljavanja.