Moj glas : glasnik medicinskih sestara, tehničara i primalja kliničke bolnice Sveti Duh (Klinička bolnica "Sveti Duh", 2011)
Časopis stručno informativnog sadržaja namijenjen unapređenju zdravstvene njege.