Moj glas glasnik medicinskih sestara, tehničara i primalja kliničke bolnice Sveti Duh (Zagreb : Klinička bolnica "Sveti Duh", 2011)
Časopis stručno informativnog sadržaja namijenjen unapređenju zdravstvene njege.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.kbsd.hr/Casopis-Moj-Glas-Glasnik-medicinskih-sestara-i-tehnicara.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od 2011,br.1 (prosinac) glavna urednica: Marija kadović; od 2014,br.8 glavni urednik: Tomislav Maričić ; od [2018],br.22: Jadranka Ristić.
Opis prema [2020],br.2417 dana ; zadnji opis prema [2021],br.27.
Keywords: Javno zdravstvo -- Serijske publikacije; Sestrinstvo -- Serijske publikacije