Inženjerstvo okoliša : Environmental engineering : scientific and professional journal in the area of environmental engineering (Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2014)
Znanstveno-stručni časopis objavljuje radove iz područja inženjerstva okoliša koje uključuje područja tehničke zaštite okoliša, geoinženjerstva i upravljanja vodnim resursima.