Renesansni festival (Turistička zajednica grada Koprivnice, 2011)
Web-stranice turističko-povijesne i edukativne manifestacije koja obilježava dio povijesti kroz scenske prikaze srednjovjekovnog života, viteštva, glazbe, plesa te pripremu srednjevjekovnih jela.