Desetgodišnjica oslobođenja Konavala (s. n., 1950)
Unutar vertikalno postavljenog kadra trobojnica na žutoj podlozi. U donjem dijelu kadra tamna silueta planina na kojima je crvenim slovima otisnut naslovni tekst.