Izložba urbanističkog plana Vukovara ([s. n.], 1965)
Horizontalno kadriran plakat crvene podloge sa četiri reda nanizanih plavih kvadrata i rombova koji obuhvaćaju crvene krugove, dok jedno polje obuhvaća krug svijetlo sive boje