Školski vjesnik časopis za pedagogijsku teoriju i praksu : journal of pedagogic theory and practice (Split : Hrvatski pedagoško književni zbor, Ogranak Split = Croatian pedagogical literary societ, Department of Split : Faculty of Philosophy Split, 2010)
Časopis za pedagogijsku teoriju i praksu, objavljuje radove iz predškolskog odgoja, školske i visokoškolske izobrazbe.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.60(2011) urednik: Hicela Ivon; od vol.66(2017): Esmeralda Sunko; od vol.69,no.2(2020): Tonća Jukić; od god.71(2022): Snježana Dobrota.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst usporedo na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.69,br.2(2020) ; zadnji opis prema vol.70,br.2(2021) dana: 25.02.2022.
Keywords: Školstvo -- Serijske publikacije