Tri ljetnikovca hrvatskih pjesnika - Fisković, Cvito ([s. n.], 1940)
O Tvrdalju Petra Hektorovića u Starigradu na otoku Hvaru, o vili Hanibala Lucića u gradu Hvaru i o kući Jerolima Kavanjina u Sutivanu na otoku Braču.