Un privilegio inedito concesso nel 1392 ai comuni dell'isola di Cherso = Ossero - Mitis, Silvio ([s. n.], 1927)
O uređenju duga općina Cres i Osor prema svom knezu Ivanu Saracenu i o potvrdi povlastica tih općina.