Paletnologia Istriana : appunti per lo studio dei vasi antichi di pietra ollare - Pigorini, Luigi ([S. l.] : [s. n.], 1883)
O paletnologiji u Istri.
Puno ime autora: Luigi Pigorini.
P. o.: Bullettino di paletnologia Italiana ; anno 9, fasc. 11, 12, 1883.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Prapovijesna arheologija -- Istra