DIEM (University of Dubrovnik, Department od Economics and Business Economic, 2014)
Zbornik radova u kojem su prikazani rezultati istraživanja iz područja ekonomije i poslovne ekonomije s naglaskom na inovacije, liderstvo i poduzetništvo.