Informacijski paket ECTS-a za akademsku godinu ... red predavanja : preddiplomski studij (Sveučilište u Zagrebu : Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski", 2014)
Informacije o vojnim studijima preddiplomske razine.