A proposito di alcune sculture di Nesazio - Forlati Tamaro, Bruna (Roma : [s. n.], 1928)
O skulpturama iz Nezakcija.
Puno ime autora: Bruna Forlati Tamaro.
P. o.: Bullettino di paletnologia italiana ; anno 47, 1927.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološki nalazi -- Vizače (Pula) -- Željezno doba; Histri -- Materijalna kultura