Lado : ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske = Folk Dance Ensmble of Croatia = Kroatisches Volkstanzensemble (Lado, 1979)
Žena u narodnom ruhu s crvenom maramom na glavi snimljena iz ptičje perspektive. Prikazom dominira kružni oblik raskriljene haljine nastao u vrtnji plesa.