XI međunarodna izložba umjetničke fotografije - Planinšek, Bruno (Fotoklub Zagreb, 1955)
Na žutoj podlozi horizontalna traka ispunjena sivim rasterom. Unutar trake istaknut masnim slovima naziv izložbe. U donjem desnom uglu fotografije ljudi prikazanih s leđa