Zagrebački velesajam : 17 IX - 2 X 1949. - Spiridonović, A. (Zagrebački velesajam, 1949)
Kompozicija slikovnih i tekstualnih elemenata plakata. U gornjem dijelu plakata grb SFRJ i zemaljska kugla sa žutom bojom istaknutom površinom SFRJ. U donjem dijelu plakata velikim žutim štampanim slovima istaknut naziv manifestacije.