Obrazovanje za poduzetništvo - E4E : znanstveno-stručni časopis o obrazovanju za poduzetništvo = Education for entrepreneurship – E4E : international journal of education for entrepreneurship (Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje "Nikola Šubić Zrinski" = University College of Economics, Entrepreneurship and Management Nikola Subic Zrinski, 2014)
Znanstveno-stručni časopis objavljuje izvorne znanstvene, pregledne i stručne radove koji reflektiraju tematiku učenja i obrazovanja za poduzetništvo u formalnom obrazovanju, neformalnom obrazovanju (cjeloživotno obrazovanje) i praktičnom obrazovanju.