Diktator na kruški - Dragić, Nedeljko (Satiričko kazalište Jazavac, 1983)
Karikaturalan prikaz bijesne žene koja sjedi na sanduku TNT-a. Na grani drveta ispod kojeg sjedi nalazi se neobičan, skutren lik.