Ivan Picelj : 21. zagrebački salon, grafički dizajn 1946/1986, Umjetnički paviljon Zagreb, 8.5./8.6.1986 - Novak, Ranko; Dabac, Petar ([Ulupuh/Likum], 1986)
Reproducirana fotografija na kojoj se u prvom planu vidi rukohvat, a u drugom planu čovjek na stubištu u raskoraku. Zidovi stubišta su prikazani rasterom unutar kojeg se nalaze horizontalni pravokutnici živih boja. Tekstualni dio plakata srebrnim slovima