Braćo i drugovi! ([s. n.], 1898)
Proglas uredništva srednjoškolskog lista "Nova nada" na omladinu u kojem se iznose razlike u shvaćanju i odnosu srednjoškolskih đaka prema društvu i zadacima koji stoje pred njima, daje program za individualni i zajednički rad na izobrazbi srednjoškolske omladine putem sastanaka i okupljanja oko lista "Nova nada".