M. Bulgakov: Majstor i Margarita : Hrvatsko narodno kazalište Zagreb/drama-premijera - Falout, Nada (HNK, 1984)
Crnim slovima na crvenoj podlozi informacije te istaknut naslov predstave čitavom širinom plakata. Prvi s lijeva dio plakata, zauzima slovo M te prikazano ukošeno mačje oko.