Njeke znamenitije posljedice narodnoga popisa i istodobno preduzetoga brojenja koristne kućevne marve polag stanja 31. prosinca 1869. ([s. n.], 1869)
Statistički pregled u tabelama, kraće o Ugarskoj i Erdelju i Ugarskoj vojnoj krajini, opširnije o Hrvatskoj i Slavonskoj i Hrvatsko-slavonskoj vojnoj krajini.