Marijan Matković: Na kraju puta : Iz ciklusa "Igra oko smrti" - Falout, Nada; Hrvatsko narodno kazalište (Zagreb) (Zagreb : HNK, Dramsko kazalište Gavella, 1984)
Iz gornjeg ruba plakata prema središtu plakata prikaz dvaju para nogu prikazanih ispod koljena sa stopalima. Na jednoj od nogu dugoljasti uzak pravokutan oblik, zaboden u potkoljenicu, trag krvi prikazan crvenom bojom
Izvornik digitaliziran
Keywords: Kazališni plakati