M.I.Glinka: Ivan Susanjin : Hrvatsko narodno kazalište Zagreb, opera-premijera, sezona 1984/85 - Falout, Nada (HNK, 1985)
Dvije široke pruge koje se presijecaju. Unutar pruga crtež dva viteza sa zaštitnom maskom preko lica i mačem u ruci