Telegram (Zagreb : Telegram media grupa, 2015)
News portal s izvornim istraživačkim pričama, društvenim istragama, političkim i ekonomskim analizama, dokumentarnim videoserijalima te kulturnim esejima i intervjuima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.4.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 19.12.2016.)
Ranije urednik: Igor Alborghetti.
Ranije nakladnik: Adriatic Media