Program svečanostih koje se priredjuju prigodom posvete novog družtvenog barjaka : na duhovske blagdane dne 20., 21. i 22. svibnja 1899. u Zagrebu ([s. n.], 1899)
Program svečanosti i posveta nove zastave.